Siirry sisältöön

Tuotteet

Paloturvallisuustuotteet

Varoittimet

 

Käsisammuttimet

 

Sammutuspeitteet

 

Ensiapulaukut

 

Tulityökorttikoulutukset

Koulutamme sinut tulitöiden osaajaksi

Tulityökorttikoulutuksemme on tarkoitettu kaikille tulitöitä suorittaville henkilöille.

Tulityökorttia tarvitaan tehtäessä tulitöitä tilapäisellä tulityöpaikalla. Tulityökortti on oltava sekä tulityöluvan myöntäjällä että tulityön tekijällä.

Tulityökortin myöntää Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK). Tulityökurssi on työpäivän mittainen ja se sisältää oppitunteja sekä suojaus- ja alkusammutusharjoituksen. Kurssin päätteeksi myönnettävä tulityökortti on voimassa viisi vuotta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

 

Alkusammutuskoulutukset

Alkusammutuskoulutuksella varmistat tarvittavat alkusammutustaidot

Alkusammutuskoulutuksessa yrityksesi henkilöstö koulutetaan toimimaan oikein ja käyttämään alkusammutinta mahdollisen palon syttyessä. Alkusammutuskoulutuksen tavoitteena on varmistaa henkilöstön riittävät alkusammutustaidot. Koulutus myös kannustaa henkilöstöä tunnistamaan vaaratekijöitä ja ehkäisemään palon syttymistä.

Alkusammutuskoulutus sisältää teoriaosuuden ja alkusammutusharjoituksen. Kurssin pituuden ja painopisteet sovimme sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopiviksi.

Koulutuspalveluihimme kuluu myös AS1-korttiin oikeuttava SPEKin (Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö) koostama koulutuskokonaisuus. AS1-koulutuskonseptin tavoitteena on tehdä alkusammuttamisen osaamisesta kansalaistaito.